2023-2024 Okul Aile Birliği Toplantısı

13.09.2023 352

Sayın Velilerimiz;

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim / Öğretim Yılı  Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 21/09/2023  Perşembe saat 12.00 'de okulumuzda yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmeniz için toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile  Birliği  Yönetmeliği  Hakkında  Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi)  ve  Divan  Kurulu  Başkanı  ile  Yazmanın  Seçimi

5. Okul Müdürü'nün  Konuşması

6. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülerek ibra edilmesi.

7. Yeni Yönetim ve Denetleme  Kurulunun Seçilmesi (Denetim Kuruluna Veliler Arasından  1 Asil, 1 Yedek; Yönetim Kurulu 5 asil 5 yedek)

8. Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

9. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

10. OGYE ( Okul Gelişim Ekibi ) için veli seçimi yapılması

11. Öğrencilerin Sosyal Etkinlik Çalışmalarına Yardımcı Olacak Gönüllü Velilerin Seçimi, Gönüllü Veli Başvuru Formlarının Dağıtılması.

12. Dilek ve Temenniler (Okulun Eğitim Öğretim Kalitesini Yükseltmek İçin Gerekli Tedbir ve Önerilerin Görüşülmesi.

13. Kapanış.