Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi; bilgili, kültürlü, eleştirel düşünme becerisine sahip, milli manevi değerlere bağlı, ahlaklı, çalışkan, gelişen ve değişen ihtiyaçlara duyarlı, çevreye saygılı bireyler olarak yetiştirmek amacı gütmekteyiz.

Misyon: Oluşumuzun misyonu öğrencilerimizin kendi potansiyellerine uygun olarak hedeflerine ulaşmasına yardım etmek, onların bilime sanata önem veren, ahlaki değerlerine sahip çıkan, bilgili bireyler olmasına yardım etmektir. “Yaradılanı Yaradan’dan ötürü seven” bireyler yetiştirmek, çevresine saygılı, hayvanların haklarını gözeten, ülkesine milletine faydalı işler yapmaya çalışan öğrenciler yetiştirmek gayretindeyiz.

Başarılar:

Saatler: 08:00-14.20(Pazartesi) 08:00-13:30(Diğer Günler)
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: Servisimiz bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Halı Saha Maçları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus

Telefon - 02125444088

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://zekaidedeimamhatip.meb.k12.tr

Adres - İslambey Mahallesi Hazreti Halit Bulvarı No44 Eyüp İstanbul

Öğretmen :17
Öğrenci :148
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır. Okulumuzda Otakçılar İmam Hatip Lisesi misafir olarak okulumuzda bulunmaktadır. Öğleden sonra Lise eğitim görmektedir.

Yerleşim Yeri - Zekai Dede İmamhatip Ortaokulu Eyüp ilçesinin merkezinde konumlanmıştır.Devlet hastanesi ve sağlık ocağına, market ve kırtasiyelere çok yakındır

Adres - İslambey Mahallesi Hazreti Halit Bulvarı No44 Eyüp İstanbul

Ulaşım Merkezde bulunduğu için Aksaray- Eyüp minübüs hattı okulumuz önünden geçmektedir. Fatih - Gaziosmanpaşa - Eminönü gibi çeşitli yerleri birbirine bağlayan İETT lerde okulumuz önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul Eyüp ilçe merkezinde bulunmaktadır.