CEMİL KIZILKAYA - OKUL MÜDÜRÜ

10.06.1978 tarihinde Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara ilinde tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “İşletme Yönetimi” alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Uluslararası alanda yayımlanmış makalesi bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Öğretmenlere Yönelik Profesyonel Gelişim Eğitimi” seminerini tamamladı.

2001 yılında Bingöl İli Solhan İlçesi Arslanbeyli ilköğretim Okulu’nda göreve başladı. 2005 yılında İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Silahtarağa İlköğretim okuluna atandı.2006 yılında Eyüpsultan ilçesi 75. Yıl Yeşilpınar İlköğretim Okuluna okul müdürü olarak atandı. 2014 yılında Bayrampaşa Sancak Soy Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. 06.09.2021 yılında Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak okulumuza atandı.

Evli ve iki çocuk babasıdır. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir

Farklı derneklerde ve sendikalarda yöneticilik görevi yapmıştır. Halen Eyüpsultan Yeşilay Derneği’nde başkan vekilliği görevini yürütmektedir. Farklı yıllarda Erasmus Projelerinde görev yapmıştır. Görev yaptığı okullarda farklı spor branşlarında ulusal alanda dereceler elde etmiştir. Aynı zamanda Kaymakamlık, Valilik ve Bakanlık tarafından verilen çeşitli ödülleri bulunmaktadır.